icon-twitter icon-facebook icon-youtube

Limited edition Pink collection wasparfum

€ 17,50
Beschrijving

Il Bucato di Adele wasparfumlimited edition Pink collection

Il Bucato di Adele Pink collection wasparfumsetje. Dit wasparfum laat uw gehele was (en huis!!) heerlijk ruiken. De geur blijft wekenlang hangen in wasgoed en als u het eenmaal gewend bent wilt u nooit meer zonder wassen! U doet de wasparfum in het bakje waar u normaal de wasverzachter zou doen. Zo wordt de wasparfum meegenomen in de laatste spoelbeurt voor het grootste effect! U gebruikt naar smaak (sommige willen sterker of juist minder sterk) ongeveer en hal mini flesje tot maximaal 1 miniflesje per wasbeurt. Heeft u een grote trommel en heel veel was kunt u iets meer gebruiken. Draait u een klein wasje in een kleinere trommel dan kunt u gerust een stuk minder gebruiken. Dit is even uitproberen wat voor u de meest prettige geursterkte is maar u kunt het makkelijk zelf doseren. Het gebruik van een wasdroger verminderd de geur van wasparfum, laat uw was daarom bij voorkeur aan de lucht drogen.

Il Bucato di adele wasparfum limited edition Pink colletion set bevat 5 verschillende unieke geuren in een 20ml flacon. Als de kelur rose een geur had dan waren het deze! Gebruik de Limited edtion pink collection om te ontdekken hoe Pink je bent! Prachtig om te geven als cadeau aan uzelf of aan een ander!

In de limited edition pink collection set zitten de volgende 5 geuren:
- I'm Pink
- Totally Pink
- More Pink Please
- Let's pink again
- Don't pink me

Daarom bestel je op Baboba.nl

  • GRATIS verzending binnen Nederland vanaf €45
  • GRATIS bezorging in Asten en Someren vanaf €15,00
  • Verzending binnen Nederland onder €45 slechts €4.95
  • Verzending naar België & Duitsland €6.95
  • Snelle levering: 1 tot 2 werkdagen
  • VEILIG betalen met Ideal, Paypal of vooraf overmaken

ideal paypal

Bezoek ook eens onze winkel!

LET OP MOMENTEEL IS ONZE FYSTIEKE WINKEL HELAAS GESLOTEN VANWEGE OVERHEIDSMAATREGELEN. WEBSHOP BESTELLINGEN WORDEN GEWOON VERZONDEN EN BEZORGD!

BABOBA - Asten
(Midas winkelcentrum)
Markt 10 - K
5721 GE Asten
info@baboba.nl