icon-twitter icon-facebook icon-youtube

L(A)B Eye + Lip focus

laboog
eyefocus_front-final
€ 74,95
Beschrijving

Verminder rimpels en lijntjes rond uw ogen en lippen met deze L(A)B Eye+Lip focus.  Combineert microstroom, galvanische stroom en zachte massage om de tekenen van het ouder worden rondom de ogen en mond te behandelen.

-Liften + verstevigen
-Verminderen van donkere kringen + wallen
-Serums dringen nog dieper door

Door galvanice stroom geleiding worden de meest diepe huidlagen gestimuleert tot het aanmaken van collageen. Hierdoor verminderen rimpels en wordt uw huid steviger. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid rondom de ogen en lippen verbeterend door de micro trilling die tevens doordringen tot de diepe huidlagen. Hierdoor wordt de bloedtoevoer gestimuleerd en worden afval stoffen sneller afgevoerd. Hierdoor verminderden tevens wallen en donkeren kringen onder de ogen.

Gebruik deze L(A)B Eye+Lip focus tensamen met uw favorieten oog of gezichtsproduct. Breng uw favoriete huidverzorgings product aan op uw gezicht en gebruik vervolgens de L(A)B Eye+Lip focus met strijkende bewegingen rond het gebied van uw ogen en de lippen. Doe dit voor het beste resultaat 2 maal per dag. De L(A)B Eye+Lip focus is erg handzaam en werkt op 1 AAA batterij welke wordt meegeleverd. Makkelijk mee te nemen op reis. 

L(A)B is de creatie van wetenschappers van Oxford university. Met behulp van wetenschappelijk bewezen technologie verbert L(A)B uw huidverzorgingsroutines voor zichtbare resultaten.

Daarom bestel je op Baboba.nl

  • GRATIS levering binnen Nederland vanaf €45
  • Verzending binnen Nederland onder €45 slechts €4.95
  • Verzending naar België & Duitsland €6.95
  • Snelle levering: 1 tot 2 werkdagen
  • VEILIG betalen met Ideal, Paypal, vooraf overmaken of betalen bij afhalen met pin of contant 

ideal paypal

OPENINGSTIJDEN:
MA. 10:00-17:00  
DI.T/M ZAT. 9:00-17:00

BABOBA - Asten
(Midas winkelcentrum)
Markt 10 - K
5721 GE Asten
info@baboba.nl