icon-twitter icon-facebook icon-youtube

Wat is BABOBA precies?

BABOBA is een holistische en ecologische speciaalzaak gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging en lifestyle producten. Bij BABOBA geloven we dat onze gezondheid en schoonheid diep verbonden is met de gezondheid en de schoonheid van onze omgeving. 

 Het assortiment is zeer uitgebreid en richt zich op alle natuurlijke luxe producten, van make-up tot geurkaars. Naast de ingrediënten ziet BABOBA erop toe dat alles dierproefvrij is, verantwoord is geproduceerd maar daarnaast ook nog een unieke uitstraling heeft.
Buiten de webshop heeft BABOBA ook een fysieke winkel in Asten (Noord-Brabant) waar u als klant ook altijd van harte welkom bent om alles zelf te komen ervaren.

Zijn de prijzen op de BABOBA website inclusief BTW?
Ja, al de prijzen van BABOBA zijn zowel op de website als in de winkel inclusief 21% BTW.

Is er een minimum bestelbedrag?
Ja, voor verzending hanteren wij een minimaal bestelbedrag van €10.

Op welke manieren kan ik betalen?
U kunt bij ons op drie manieren betalen op de webshop: via iDeal via u eigen bank, via PayPal met uw creditcard en via een bank- of giro-overschrijving op rekening. In de fysieke winkel kunt u uiteraard zowel pinnen als contant betalen.

Hoe werkt overboeking vooraf?
Maak het bedrag van de bestelling over op de bankrekening van BABOBA. Wanneer je het bedrag aan BABOBA overmaakt, vergeet dan niet het ordernummer (dat ook in de bevestigingsemail staat) te vermelden. Wij verzenden de bestelling zodra je betaling op de rekening van BABOBA staat bijgeschreven. Hou er rekening mee dat het even kan duren voordat BABOBA de betaling ontvangt. Wil je precies weten hoe lang het duurt, neem dan contact op met je bank – dit kan per bank namelijk verschillen. Overschrijvingen vanaf een buitenlandse bank duren gemiddeld ook langer.

Hoe kan ik veilig betalen?
Een iDeal of Paypal betaling vindt plaats in de beveiligde omgeving van uw eigen bank en is dus net zo veilig als wanneer u zelf een bankoverschrijving doet.
Daarbij kunt u de producten ook in de winkel komen afhalen en daar veilig betalen via pin of contant. 

Moet ik extra betalen voor een iDEAL of Paypal betaling?
Nee, wij berekenen geen extra kosten voor een iDeal of Paypal betaling. 

Binnen welke termijn moet ik betalen?
Wij verzoeken u vriendelijk uw betaling na plaatsen van uw bestelling zo spoedig mogelijk aans ons te voldoen. Na het verstrijken van de aanvraag kunnen wij de bestelde producten namelijk niet langer voor u reserveren en vervalt uw bestelling. Voor langere reserveringen kunt u altijd contact opnemen met BABOBA.

Kan ik mijn aankoop terugsturen/terugbrengen?
Ja, u heeft het recht om uw webshop aankopen binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van reden naar ons te retourneren. U dient daarbij wel zelf de kosten en het risico voor retour verzending te dragen (kosten standaard verzending circa €6,95). Wilt u gebruik maken van dit recht? Stuur ons dan binnen 14 dagen na ontvangt van het product of de producten een mail waarin u aangeeft dat u een product wilt retourneren. Natuurlijk kunt u de producten ook kostenloos retour brengen in onze fysieke winkel. Bij beschadigingen of gebruik van het retour gestuurde product worden er kosten in rekening gebracht die in verhouding zijn met de verkoopprijs van het product en de mate van beschadiging/gebruik. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. BABOBA heeft tevens het recht u ook de werkelijk gemaakte verzendkosten in rekening te brengen. Lees meer over het retourneren van artikelen in BABOBA`s Algemene voorwaarden. Na ontvangst retourzending stort BABOBA het geld uiterlijk binnen 7 dagen terug op uw rekening.
Daarnaast is het ook altijd mogelijk met uw internet aankoop binnen 14 terug te keren naar de fysieke BABOBA winkel zodat u daar het gehele aankoop bedrag in contanten terug krijgt.
Er zijn echter uitzonderingen waarbij u niet kunt retouneren. Uitgezonderd van retourneren zijn producten met een verbroken verzegeling of cosmetica producten die u reeds heeft gebruikt. Wanneer u de verzegeling heeft verbroken of producten zijn gebruikt is retourneren helaas niet meer mogelijk. 

Eventuele retourzendingen kunt u voor een meest snelle afhandeling het beste aanmelden via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp: `retour en uw ordernummer` . Vermeld in uw mail nogmaals uw ordernummer, retour gestuurde producten en de rekening waarop u het retourbedrag wilt ontvangen.

Wat als mijn bestelling beschadigd aankomt?
Neem dan altijd direct (uiterlijk binnen één dag na ontvangst of constatering) van het beschadigde product / de beschadigde producten, contact op met BABOBA. 
BABOBA informeert u vervolgens over de vervolg procedure.

 

Daarom bestel je op Baboba.nl

  • GRATIS levering binnen Nederland vanaf €45
  • Verzending binnen Nederland onder €45 slechts €4.95
  • Verzending naar België & Duitsland €6.95
  • Snelle levering: 1 tot 2 werkdagen
  • VEILIG betalen met Ideal, Paypal, vooraf overmaken of betalen bij afhalen met pin of contant 

ideal paypal

OPENINGSTIJDEN:
MA. 13:00-17:30 
DI.T/M DO. 9:30-17:30
VR. 9:30-20:00
ZA. 9:30-17:00

BABOBA
(Midas winkelcentrum)
Markt 10 - K
5721 GE Asten
info@baboba.nl